10.2.2014

Halarproblem

Nu är det igen sådant väder att jag inte vet om jag ska klä Kevin i vinterhalaren eller i vårhalaren med fleece/ylle under. Idag hade han vinterhalaren och var svettig i håret (det var typ någon plusgrad). Hur gör ni?
Foto: 3jorn.

4 kommenttia :

 1. Haha, ja det där känner man igen! Men eftersom jag själv är ensåndärn som fryser så tänker jag alltid att hon också fryser. Så jag klär nog på vinterhalaren ännu. Kanske jag i juni sen tar fram vårhalaren ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jo nog är det ju bättre så att man klär för mycket. Fast sen å andra sidan om dom blir hemskt svettiga i nacken så kanske dom får kallt av det. Svårt!

   Poista
 2. Ja urk det här vädret! Vi har en tunnare vinterhalare med kuratyg på benen som vi använder vid sånt här varmare men ändå kallt väder. Det är nog jätte svårt att veta hela tiden vad man ska ha på. På dagis klär de nog både yllehalare och vinterhalare på dem ännu. Hur svettiga de sen är vet jag inte...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Det låter som en bra halare ni har med kuratyg!

   Poista

Roligt att du kommenterar!