2.2.2014

Lily Lolo - mineralsmink

Jag har nu äntligen beställt mineralsmink. Det blev Lily Lolo som jag beställde från England eftersom det blev mycket billigare än att beställa från någon finsk sajt.

Jag beställde först en testförpackning med tre olika nyansers foundation och ett puder. Samtidigt beställde jag concealer och corrector.

Massor burkar.

Jag har faktiskt inte en blek blå aning om jag ska ha kalla eller varma toner. Eller om min hy är ljus eller medium. Så det var en riktig djungel att välja nyanserna. Tur att jag beställde testförpackningen först eftersom jag snabbt kunde konstatera att alla färger i den var helt fel för mig, jag såg blek och sjuk ut. Pudret var inte heller rätt eftersom det var ett sådant som gav lyster och det såg bara ut som om min hy glänste.

Behövdes lite sminkborstar också.

Så det blev en ny beställning, nu i normalstorlekar. En foudation för en hy som har mycket röda fläckar och för medium light hudton. Ett matt puder. Och ännu en ny concealer som passade med den mörkare foundationen. Nu känns färgen bättre.

Puder och foundation i normalstorlek.

Jag gillar produkterna väldigt mycket. De håller verkligen jätte bra på huden hela dagen. Jag behöver aldrig pudra näsan på jobbet. Det enda negativa är att det tar längre att applicera detta smink än mitt gamla smink. Och det är lite krångligare också. Man måste nog veta vad man gör och i vilken ordning.

Testförpackningen innehöll en mini kabuki-borste.

Ännu har min hud inte reagerat positivt på det nya sminket. Vilket var en stor orsak till att jag investerade i detta. Tiden får visa. Jag har ju använt det bara i två veckor.

Jag skaffade också super kabuki-borsten.

4 kommenttia :

 1. Jag har också köpt lily lolos testpack just. Eftersom jag jobbar i ett hus med maskörer så gick jag till dem och kollade vilken ton min hud har och kollade sen på LL swatches och nyansbeskrivningar på nätet. Blev överraskad då min kollega sa att finnar ofta har gul/olivfärg som underton hade tänkt mig någon annan nyans. Har verkligen gillat den transparenta finishingpudret av LL.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kul om du gillat det! Och bra att du fick hjälp av någon kunnig.

   Poista
 2. Jag provade mineralsmink men kom fram till att det innehöll en smågiftig ingrediens som gör att vissa människors hud börjar klia - Så också min. Kliade lite här, lite där, syntes ingenting men kliade o kliade. Synd... Annars gillade jag det!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Finns det i all mineralsmink? Jag menar att finns det i alla olika tillvekrares smink? Det påstås ju mineralsmink ska innehålla mindre skit än vanligt smink.

   Poista

Roligt att du kommenterar!