23.2.2014

Om podcasts

Alltså nu måste jag bara fråga er, lyssnar ni på podcasts? Och vilka poddar är era favoriter?

Det känns som jag är den enda i hela världen som inte fattar mig på poddar. Jag tror att jag aldrig lyssnat på en hel pod. Jag har nog försök, börjat lyssna men jag märker ganska snabbt att koncentrationen övergår på något annat och sen när jag igen kommer ihåg att lyssna så har jag tappat tråden. Är jag helt adhd?

Många säger att de lyssnar på poddar när de tränar. Det funkar inte för mig. Om jag är ute och löper så måste jag ha musik som ger mig fiilis och styrka.

Hemma går det inte att lyssna på poddar alls. Jag kan knappt se på ett teveprogram. Eller jo visst kan jag, på kvällen när Kevin gått och lagt sig så har jag ungefär två timmar tid. Men inte börjar jag lyssna på en pod då eftersom jag säkert skulle somna, trött som man är.

Det enda som jag kan tänka mig att skulle funka är att lyssna på pod i metron. Nu brukar jag inte lyssna på något i metron, vilket också är ganska skönt. Jag måste väl komma underfunn med hur man gör tekniskt för att lyssna på en pod via telefonen, jag har ingen aning om hur man gör.

Är jag den enda som känner mig gammal och är ute och seglar när det gäller poddar?

2 kommenttia :

  1. Enda poddarna jag har lyssnat på är musik poddar jag hittade då jag nästan grät över att winamp lagt ner mina favorit musikkanaler (trance).. :D Så du är inte den enda! ;)

    VastaaPoista
  2. Jag använder appen Podcasts i iPhone som det lätt går att prenumerara på podcastsen i. Lyssnar varje vecka på Hannah och Amanda, Alex och Sigge, Michaela och Dasha, Värvet och ibland på P3 dokumentär. Jag kan inte heller lyssa när jag tränar men nog när jag är tex ut och går, städar, lagar mat, viker tvätt osv. Och när jag går/åker spåra till jobbet. Jag skulle vara så glad om jag var du och hade alla Hannah och Amanda poddar kvar att lyssna på! Jag tycker om att följa med efterhand så skulle rekommendera att iaf med dem lyssna från början så att säga. Väntar alltid riktigt på fredag morgon då jag får lyssna på ett nytt avsnitt av dem och Alex och Sigge :)

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!