12.2.2014

På tumis med Kevin i sex dagar

Nu står det klart att 3jorn åker på en arbetsresa och är borta i sex dagar. Jag är nervös som fan. Maximi som har varit ensam ansvarig för Kevin är en natt och två dagar. Nu ska jag hålla upp vardagen ensam i många dagar, samtidigt som Kevin mjuklandar på det nya dagiset. O-ou. 

Nå tur att vi har världens mest lättskötta unge (påstår dom på dagis). Och jag har redan bokat in min mamma som hjälp för några dagar. Så det ska nog gå riktigt bra!

Sen tycker jag helt att 3jorn sa att jag går fara på spasemester när han kommer tillbaka. Eller var det jag som sa det?

2 kommenttia :

  1. Du e nog såååå lyckligt lottad som har en mamma o svärmor som bor nära o hjälper till. Min man e på längre arbetsresor ofta o får då klara mej helt själv. E nog lite avundsjuk....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jo jag har faktiskt ofta tänkt på det, att jag är lyckligt lottad eftersom de finns nära och så gärna hjälper till. Och för att min man inte brukar åka på långa arbetsresor, det är också skönt.

      Poista

Roligt att du kommenterar!