14.2.2014

Perfektion

Har ni sett Äiti koneella videon? Nu finns det risk för att detta inlägg låter lite som det inlägget hon skriver i klippet.


För att det inte ska låta för fluffigt så kan jag berätta att jag på jobbet lyckades radera en artikel lite före min arbetstid tog slut. Så det blev stressigt som fan att hinna få in den igen. Min puls väldigt hög när jag gick ut från redaktionen.

Men anyways, idag har varit en av dom där perfekta dagarna som man har ibland (sällan). Jag hämtade Kevin, vi var på gården en stund. Han var väldigt gullig hela kvällen. Vi träffade 3jorn i vårt köpcenter och gick och handlade och det gick också väldigt bra.

När jag bar hem butikskassarna kände jag plötsligt att jag skulle ha lust att löpa lite. Ni vet, bra magkänsla, torra vägar och fågelkvitter. Så jag stack iväg på en runda. Det är flera månader sedan senaste lenkkin men det gick riktigt bra ändå.

Efter att Kevin lagt sig så firade vi Alla Hjärtansdag med skumppa och fastlagsbulle. Och så har jag suttit och tittat på mina fina tulpaner som 3jorn köpte.

Ah! Lifvet!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!