22.3.2014

Ansiktsvård och ruokaremontti

Idag har jag verkligen både satsat på mig själv och på familjen. Jag åkte äntligen iväg på den där ansiktsbehandlingen och köpte samtidigt både produkter och en till behandling som sker om några veckor. Nu banne mig ska min hy bli bättre! Jag berättar hur det gick senare på våren.

Jag har också funderat en tid på sockerdetox. Ja, eller egentligen lchf för en månad, minst. Förra gången var ju en succé för mig så nu vill jag verkligen satsa. Det svåra är bara det att jag äter samma mat som Kevin och han behöver ju lite annat än jag. Men jag ska nog kämpa nu, det fixar jag!

Jag storhandlade idag och kom hem med en massa grönsaker, lite frukt, nötter, kvarg, lite kött, mycket ägg etc. Ska bli spännande och utmanande. De första veckorna är värst. Tanken är att jag ska hålla på en månad och efter det får jag se hur det känns.

Vi hade en trevlig middag så att hela familjen faktiskt satt vid bordet under nästan hela middagen. Zuccinilasagnen kunde vi alla äta och det var gott som bara vad.

Härligt väder!

En del av maten som kom hem från butiken.

3jorn fixade lite mozzarellasallad till kvällen. 

1 kommentti :

  1. Åååh! Det skulle min kropp också verkligen behöva! Månne jag också borde anta mej en månads utmaning..

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!