17.3.2014

Bordsduk

Jag vet inte varför det tog så länge men idag skaffade vi äntligen en vaxduk.  Vi köpte ett nytt matbord i somras och har endast haft tabletter och Kevins Stokke-bricka som skydd på bordet. Det är ju dumt att inte skydda ett nytt bord när man har ett barn. Han räcks ju nog över brickans kanter. När jag märkte att det kommit lite skråmor på bordsytan så fick jag äntligen tummen ur reven. 

Duken är lite plastig så jag undrar lite vad den är för material. Hade inte riktigt tid att bli och fundera när jag hade en toddler med mig. Finns det något motsvarande som skulle vara lika behändigt i en barnfamilj men som inte är plastigt? Nå får undersöka saken sen när jag har tid. Detta får duga för tillfället. 

1 kommentti :

  1. Vi har Marimekkos vaxduk främst för att gömma vårt gamla bord. Tycker inte den känns så plastig, har ganska matt yta. Men dom kostar ju skjortan, tyvärr. Har ändå varit supernöjd med investeringen.

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!