28.3.2014

Dans på moln

En riktigt bra fredag har det varit. Sjukt mycket på jobbet som alla fredagar. På hemvägen gick bussen sönder så att jag blev sen till dagis. Men efter det har det varit bara dans på moln. 
Jag gjorde något idag som jag inte brukar göra. Efter dagis hoppade Kevin och jag i metron och åkte till Itis och köpte en huppare som var på rea idag. Liknande galensskaper har jag inte gjort sedan Kevin blev en ikiliikkuja. Han ska ju alltid bort från vagnen och springa runt. Och mina nerver har inte klarat av några Itis-färder på tumis med honom. 

Men nu känns det som att han förstår om man förklarar att han nu måste sitta i vagnen en stund. Två metrofärdar och en bussfärd klarade han. Han satt i en timme i vagnen. Jag vet inte när det skulle ha hänt senast. 


Efter vår succéutfärd kom min mamma med man på besök. Oj så Kevin alltid blir glad av att se dem. Det är härligt att se på. Imorgon åker de till New York och jag är så HIMLA avundsjuk! Hela familjen beställde Converse därifrån. Och min mamma påstår att hon far iväg med nästan tom resväska. Bra plan!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!