8.3.2014

Den perfekta kvinnodagen

Vilken fantastisk kvinnodag! Inga presenter men många kära människor på en och samma dag. Jag är så glad!

Började dagen med att bruncha med två vänner. Kronohagen var vackert och vädret var strålande. Hängde en stund på stan varefter jag for till Mässcentret på GoExpo. Där skulle jag träffa 3jorn och Kevin men det tog en stund innan de kom dit. Däremot hittade jag min mamma som tyckte att vi skulle dricka kvinnodagsskumpa. Vilken lycka! Och dagen avrundades med Melodifestivalfinal. Tror inte att en dag kan vara mer perfekt än denna.

Blå himmel i Kronohagen.

Gott!

Turistfoto.

Skål min kära mamma!

Kevin sprang runt och tittade på hästar, husbilar, bollar och cyklar. Jag sprang efter.

Vi hann inte hem till middagstider så killarna åt lite snabbmat. Kevin diskuterar sin första hamburgare med sin gudfar/farbror.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!