12.3.2014

Det bor en städfreak hemma hos oss

Alltså dagens väder var ju helt underbart! Eller nå, stackars Kevin hade varit genomsvettig ute i sin vinterhalare. Väldigt svårt att veta vad man ska klä på dem liksom. Jag tror att vi kör med den nya vårhalaren imorgon och hoppas han inte fryser.

Jag var så sömnig när jag hämtade Kevin från dagis att vi först hämtade en latte och sedan började vi promenera hemåt.

Hemma tvättade vi våra nya påslakan och sopade golvet. Jag är lite orolig över att Kevin blir en superstädig typ. Just nu härjar han med sopborsten och vill hela tiden att jag ska sopa på golvet (vinkki vinkki liksom). Sedan går han och plockar upp varenda litet rosk och hämtar det till mig. När han äter får han hepuli om det kommer mat eller dryck på hans bricka eller på händerna. Man måste genast torka. Jag hoppas detta bara är en fas. För annars måste vi ju börja städa mer, hah!

Eftermiddagssol och latte.

"Täcke! Täcke! Täcke!" sa han när han testade de nya påslakanen.

I kalendern som vi fått av svärmor finns kloka ord.

PS. Idag har Kevin hela eftermiddagen och kvällen sagt "Min mamma! Min mamma! Min mamma!" Så sjukt gulligt. När 3jorn kom hem från jobbet så undrade han om inte Kevin kan säga "Min pappa" också. Det blev "Min mmmmppa! Min mmmmppa!" och "Pin pappa! Pin pappa!". Hehee.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!