1.3.2014

En lördag bestående av vänner, brunch, familjehäng och Mello

Vilken bra lördag det varit! Det blev en ganska så extempore brunch för mig idag. Catariina och jag jobbar ju ihop och ses varje dag. Men igår insåg vi att vi inte setts utanför jobbet sedan december. Och på jobbet hinner man aldrig tala om privatlivet. Vi var i desperat behov av en dejt och det var bra som fan!

Innan brunchen hann jag kolla in en annan nära väns nya lägenhet i Rödbergen. Lägenheten håller på att renoveras men det kommer att bli så otroligt fint!

Kevin sov en lång dagssömn och efter det for vi ner till stranden och promenerade lite. Drack en kaffe medan vi spatserade där.Sen blev det kallt så vi for vidare till matbutiken.

Nu blir det ännu Mellomys och sedan är lördagen komplett.

Gott som bara vad.

Min fina Ying. Eller Yang.

Jag hade solen i ögonen.

3jorn och Kevin klädde sig matchande.

2 kommenttia :

Roligt att du kommenterar!