15.3.2014

Jag borde dansa mera

Oj en sådan sjukt bra lördag det varit. Morsan frågade mig om jag kommer på Zumbathon med henne och det gjorde jag. Tre timmars zumbapass, jag dansade 2,5. Jag har inte dansat på evigheter och hade helt glömt hur roligt jag tycker att det är. När jag var ung så höll ja på med det mer och då var man ju också på nattklubbar och dansade. Det roligaste på nattklubb var alltid dansandet, inte supandet eller påkandet av män. Hah. Jag måste nog hitta tid att göra det igen (dansa, inte påka!). Eftersom jag aldrig mer går på nattklubb så kanske jag måste gå på zumbatimmar då. Zumba är på det sättet kul att man hänger lätt med i stegen och kan istället för att fundera massor göra rörelserna fullt ut och på så sätt blir man också mer svettig.

Det var ett välgörenhetsevenemang och pengarna blev donerade till HOPE. Man kunde också hämta saker som är onödiga för en själv som förs vidare till folk som har behov av hjälp.

På kvällen blev det lyxmiddag med biff, getostpotatis, ugnsgönsaker och sås. Det lyxigaste var nog ett glas vin till maten. Vi brukar aldrig dricka vin till maten utan tar glaset först på kvällen efter att Kevin gått i säng. Det var så gott!

Idag gick jag också i bastun med killarna. Jag brukar inte gå för mina nerver håller inte Kevins härjande. Men han var inne i bastun och helt hypnotiserad av skopan och försökte slänga löyly hela tiden. Det träffade spisen väldigt sällan. Men vi hann liksom sitta där inne helt i lugn och ro. Amazing!

Det hade glesnat efter två timmar.

Kevin var stolt över sin badrock.

Det har varit som julafton för Kevin när snöplogarna varit i farten. Han väntade på dem ännu på kvällen.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!