18.3.2014

Kosmetolog? Vardå?

Jag känner att jag borde gå på ansiktsvård. Problemet är bara att jag inte vet vad min hud behöver, bara ATT den behöver. Och jag vet ju inte någonting om sådant här eftersom jag inte gått hos kosmetolog så många gånger. 

Har ni tips på bra kosmetologer? Det gör inget om skönhetssalongen skulle råka ligga på östra sidan om stan. För jag hinner ju aldrig till stan. 

5 kommenttia :

 1. Min kommentar försvann :/ men alltså går själv hos Nima Saine, men tyvärr lång väg från Sibbo till Fabriksgatan :( men hon gör mycket kvällstiddr och vslut också :) använder Dermologica produkter, som är super!

  VastaaPoista
 2. Nina Saine alltså :)

  VastaaPoista
 3. Jag har gått några gånger här http://www.viikitar.net/kosmetologi.htm hos Sirle. Jag är helt nöjd, har aldrig gått nån annanstans, så jag kan inte säga om nivån, men hon gjorde också mig fin till bröllopet.

  VastaaPoista
 4. Rekommenderar EL-salonki, bla. på simonkenttä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jag med, EL-salonki. Och hieronymos hoito! Inga orenheter efter de.. inga!!

   Poista

Roligt att du kommenterar!