30.3.2014

Nyckelincidenten

Fast dagen kändes sjukt kort så hann vi till stranden en stund på kvällen. Det var riktigt kul och varmt så länge man vistades i solen.


Det var mindre roligt när vi kom hem för jag hittade inte min hemnyckel någonstans. Tur att 3jorn hade nyckel med sig. Jag visste att jag hade använt nyckeln till vårt förråd när vi for iväg. Jag letade på vår gård, i väskan, i fickorna och i bilen. Sedan måste jag köra tillbaka till stranden för att kolla om nyckeln hade fallit där. Kollade alla de ställen där vi hade gått (bra med vagnens spår i sanden som jag kunde följa).

Nyckeln fanns ingenstans. När jag kom hem igen så beslöt jag att kolla igenom min handväska en gång till. Nyckeln fanns inte i något av facken. Plötsligt kände jag något hårt igenom fodret. Nyckeln hade hamnat dit genom ett hål som jag inte hade märkt. Puuuuh! Hur många "tappar" månne sina nycklar på det där sättet? Sjukt svårt att hitta dem juh!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!