23.3.2014

Söndagshängig

Ugh jag är så lä på skriknätter. Vet inte vad som felar. Kanske Kevin odlar många kindtänder nu på en gång, mycket har redan ploppat fram. Idag började hans näsa rinna igen, fast han just blivit av med förra snoret. Ugh. Låt detta gå över snabbt!

Idag har vi haft en hemmadag med lång dagssömn (klart det när man vakar halva natten) och besök av Kevins gudmor. Det var kul att hon hälsade på eftersom hon inte har träffat Kevin på länge. Det är mitt fel eftersom jag alltid vill ha henne för mig själv när vi träffas. Hah. Men de bondade nog idag, ritade tillsammans och studerade hörselskydd. Sjukt bra!

Mina två första dagar med sockerdetox har gått bra. Får se hur det går på jobbet nästa vecka.

2 kommenttia :

  1. Vi har ju haft skrikattacker om nätterna sedan mitten av januari. Det enda som funkkade när hon vakna och skrek var att ta henne till vårt rum. Så resesängen stod där men sedan 2veckor tillbaka har vi spjälsängen hos oss och lägger henne direkt i vårt sovrum. Hon sover bra om nätterna inne hos oss, vaknar ibland men man hyssjar ju direkt då och då somnar hon om. Men ja, det är skitjobbigt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yhyy. Vad konstigt om hon redan sov så bra själv. Vi fick nog sova förra natten men får se hur nästa natt går. Jag tror verkligen att det är tänderna som stör, helt sjukt många ploppar fram nu. Och så äter han himla dåligt nu.

      Poista

Roligt att du kommenterar!