1.3.2014

Tickande bomber

Efter att jag fick barn så har jag utvecklat en bacillskräck. Har aldrig haft något sådant tidigare. 

När jag åker buss eller metro så får jag äckel av att hålla i stolparna. Jag får äckel av alla dörrhantag. Av snorpapper. Av leksaker på dagis som alla barnen dreglar turvis på. Av folk som hostar på metron. 

Sen läser man att alla har magsjuka och flunsa. Känns som vi är tickande bomber och jag väntar med fasa när det börjar. Hellst skulle jag använda käsidesi konstant. Och tvätta händerna hela tiden. 

4 kommenttia :

 1. Jag har helt samma!! Det är helt konstigt, får SUPER angst på allmänna platser var just små barn leker med diverse leksaker.. Har aldrig tidigare angstat över sånt...Har ju jobbat på sjukhus i flere år med sjuka mänskor och en massa bobbor... Och på sjukhus finns det lite andra bobbor än på familjecafér å dylikt.. Heh..
  Nu kämpar jag med att det inte får gå "över" så att andra ser hur hysse jag är ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bläää! Men det är ju så hemskt när barnet är sjukt. Man gör nästan vad som helst för att undvika det :)

   Poista
 2. Vi har ju ugglat ganska mycket för oss själva pga våra osociala tider på dygnet, men i tisdags va vi på Babyrytmik och trots att jag sprayade flickans händer med såndän handdesi för barn, så månne hon int blev snuvig ett par dgr senare. Voi perkele! Högst troligt smittas även jag, så som det gått VARJE gång. Och magsjukan, den fruktar jag för!

  VastaaPoista
 3. Känner igen mig! Är smått hysterisk över lekhörnor på restauranger och hoplop och liknande har vi inte vågat testa på :) Vår flicka har haft magsjuka 3 gånger på 2 år, två av gångerna har även jag fått det. Usch.

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!