Utfärd till horrorstället

perjantaina, maaliskuuta 21, 2014

Huh. Idag ska jag ta min ikiliikkuja och åka metro från ändstation till ändstation. Det tar ungefär 25 minuter. Jag har förberett mig med en säl, en delfin, en flundra (det är leksaker som han inte bekantat sig med förr så jag hoppas han orkar sitta och studera dem), en bil och russin. 


Vi ska till inomhuslekparken SnadiStadi och även Lillkusinen kommer dit. Det är ett horrorställe men jag är ändå sjukt glad över att vi har något speciellt fredagsprogram. Och Kevin är väl den som kommer att vara gladast. Med horrorställe menar jag ljudnivån och hössligheten. Men jag ska vara helt zen. Och så får vi ju träffa några av våra favoritpersoner. Jihuu!

You Might Also Like

0 kommenttia

Roligt att du kommenterar!

Like my blog on Facebook

Instagram