16.4.2014

Första cyklandet

Jag vill tacka er alla som kommenterade i mitt cykelinlägg! Jag tror jag aldrig följde upp det men pga. era kommentarer så landade vi på en Puky, men inte den minsta med fyra hjul som jag ursprungligen trodde.


När cykeln anlände så blev jag nervös. Jag var säker på att vi hade tagit vatten ovanför Kevins huvud och att vi borde ha valt den minsta. Han har kollat på cykeln några gånger men idag satte han sig på den och "cyklade" i säkert över en halv timme. Och han ville inte sluta när jag tyckte att det var dags att gå in och äta kvällsmål.

Jag är väldigt imponerad. Och det ska bli rolig att jämföra hur hans cyklande ser ut i slutet av sommaren.

Det första cyklandet finns i videoklippet nedan. Och jo FY MIG, jag glömde hjälmen i förrådet. Bu!

7 kommenttia :

 1. Hur lång är Kevin? Funderar på samma men vår son e så kort, ca. 80 cm så jag vet int om han räcks till marken om han sitter på sadeln.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jag vet faktiskt inte alls hur lång han är eftersom vi inte varit till rådgivningen sedan januari. Men längre än 80 cm nog... kanske 86 eller lite på? Men han har korta ben och lång rygg. Man kan mäta insidan av benet och kolla måtten på nätet.

   Poista
 2. Ljuvlig! <3 Jag tror du gjort ett riktigt rätt val! :) Det gör honom säkert jättegott att få röra på sig helt själv! Jag funderade ibland på sele och flexikoppel då det gick som hårdast.. ;)
  Jag är så nöjd, vi fyndade en i större modell åt minstingen här på FB-loppiset! Var nämnligen så nöjd med den minsta modellen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jo det var skönt att det gick så långsamt idag. Får se hurdan fart det blir sedan :)

   Poista
 3. Tack för en bra blogg! Det är jätteroligt att följa med hur och när Kevin lär sej olika saker eftersom vår flicka är lika gammal. Vi har också funderat på att skaffa en sån där puky men den med fyra hjul, hon fick prova en sådan hos ett par bekanta och tyckte det var jätteroligt. Vi har tänkt att en sådan där som Kevin har är för stor ännu. Förstod Kevin att sitta ner och sparka sig fram?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hej Annika! Och tack för dina vänliga ord! Kevin sitter på sadeln och "går" fram, men sen när han hiffar grejen och lär sig att hålla balansen så kommer han att börja sparka sig fram. Han har aldrig riktigt hiffat det där med att sitta på en fyrhjulig grej och sparka sig fram, verkar tycka mer om detta.

   Poista
 4. Pukyn är nog så otroligt bra! Vår dotter har utvecklats så mycket på den. De första dagarna hade vi cykeln inne o hon gick bredvid den och vande sig vid den. Nu är det helt annat- Kan inte tro mina ögon när hon rullar iväg i otroligt hög fart. Nu far hon så hårt att jag måste länka med, vilket inte alls stör mig ;) Hennes balans har verkligen blivit sjukt bra på en liten tid.

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!