10.4.2014

Galet på Galna Dagarna

Som sagt så köpte jag kläder åt Kevin från Galna Dagarna. Jag har alltid mått lite dåligt av den crazygakonsumtionshetsen, folk kommer ut med fem fullproppade gula kassar. Sååå billigt är det väl inte. 

Men igår gick jag ut med en fullproppad kass. Jag köpte dagiskläder i följande storlek. Det var kortärmade, långärmade, två huppare (utan huppu) i två olika storlekar, collegebyxor, shorts, gummistövlar, pipo, kurahandskar, strumpor, strumpbyxor. Så inget onödigt skulle jag säga. 

När jag betalade vid kassan så undrade jag hur det ändå blev h*lvetes dyrt. Granskade kvittot litegrann och märkte att jag hade betalat 98 euro för en spjälsäng. Whaaat?! Råkade också märka att kurahandskarna fanns två gånger på kvittot. 

Nå jag fick såklart tillbaka pengarna plus cafébiljett men motsvarande grej hände i kassan brevid samtidigt. Kolla alltså era kvitton noga!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!