29.4.2014

Hjärnsläppfamiljen

Jag vet inte vad den här familjen har för tillfälligt hjärnsläpp.

Vi har i två dagar glömt att meddela dagis att Kevin inte kommer. Man ska ringa innan frukosten och meddela om det. Igår ringde jag på förmiddagen och idag först efter lunch. Ugh.

Idag märkte jag att min plattång är försvunnen. Mailade hotellet i Jeppis och fick veta att jag lämnat den på rummet. Skulle kosta ca. 20 euro att få den skickad med postförskott. Nej, jag köpte en ny för 25 euro istället.

Kevins vagn har tydligen stått ute under trappan i sex dagar. Vi har helt glömt bort den eftersom vi inte behövt den. 3jorn brukar lyfta in den i bilen på kvällen när han kommer hem, men tydligen var det inte gjort i onsdags. Nu är den helt dammig och full med pollen. Jag måste ta loss alla tyger i morgon och slänga dem i tvättmaskinen. Suck.

Vi handlade idag men glömde köpa skumppa. Hur kan man glömma köpa skumppa till wappen undrar jag!!?

Nedan ser ni vad killarna har för hobbyer medan jag är borta. Bilden är alltså photoshoppad. Kevin kan inte på riktig skjuta muron med en sked.

Foto av 3jorn.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!