8.4.2014

Klänningdagen

Idag tog jag modigt en klänning på mig till jobbet. Jag har inte just alls haft klänningar till jobbet denna vår. Det beror på att jag varje dag hämtar Kevin från dagis och så stannar vi ute om vädret inte är bedrövligt. Jag skulle ha fryst ihjäl med klänning tidigare. 
Aijo. Jag har blivit av med två kilo efter min sockerdetox började. Mest är det väl vätska men jag känner mig nog himla mycket bekvämare i min kropp pga det. Skönt. Nu har jag tre veckor kvar av den planerade detoxen. Sen är jag säkert inte lika strikt längre. Men sockerberoendet vill jag helst inte ha tillbaka. 

2 kommenttia :

  1. Ljuvlig dress! Var har du inhandlat den?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tack! Den är från seppälä. Finns också på vitt botten.

      Poista

Roligt att du kommenterar!