5.4.2014

Lycklighetstavlan

ÄNTLIGEN har jag lyckats fixa färdigt ramen med 18 bilder! Det tog bara över ett år. Ramen har nog varit på väggen men halvfull. Krävdes mycket fundering över vilka bilder som skulle vara med så att det skulle bli bästa möjliga kombo.

Nu känns det som vi fått med nästan alla viktiga människor. Det är Kevin med sin farfar, sin farmor, sin mormor, sin morfar, sin K, sin mamma, sin pappa och sin gudmor. Hela stora familjen F finns med på ett foto. Lillkusinen med familj finns med. Våra brudfrämmor och bestmanen. Bröllopsfoto med bara oss två och ett med alla kompisar som var på bröllopet. Min bror med sambo finns där samt två barndomsbilder på 3jorn och mig.

Innehållet i ramen gör mig lycklig varje gång jag går förbi den. Så många fina människor.

Samtidigt känns det som vi borde ha en till likadan ram för att få med alla fantastiska bilder vi har.

2 kommenttia :

  1. Sjukt fin! Var har du hittat ramen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jag köpte den på Bauhaus för 1,5 år sedan.

      Poista

Roligt att du kommenterar!