17.4.2014

Påskfiilis

Kevin hade inte varit helt övertygan om maskeradtanken på dagis. Han ville inte ha sina kattöron fast han nog gärna har dem här hemma. Han var väl förundrad över att folk var klädda så konstigt.

Inspirerade av alla bilder på utklädda dagisbarn på Instagram så ville vi klä ut oss i påskoutfit på jobbet också. Vi uppmanade alla att göra det men slutligen var det bara Catariina och jag som var uppklädda. Jag var dessutom den enda utklädda största delen av dagen eftersom Catariina kom in lite senare från en juttukeikka. Kiva!

Pajpaj lillkattn.

Orkade inte sätta på mig min svarta peruk.

Mina katter är lika som två bär.

Vi fick hem det första dagispysslet EVER! Oj så mitt hjärta smälter när jag tänker att Kevin gjort dessa med sina knubbiga små händer (med assistans förståss). Och hans påskgräs! Awwww…

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!