30.4.2014

Skitmorsa

Igår skrev jag om att vår familj fått tillfälligt hjärnsläpp och har glömt bort en massa. Nå, det tog ju tydligen inte slut igår, hjärnsläppet. Idag förde 3jorn Kevin till dagis och märkte att alla andra barn var utklädda. AAARGHHH! Vi hade helt glömt bort dagismaskeraden när allt varit så omkullkastat. Nå, 3jorn körde hem och hämtade Kevins kattöron så att han hade ens något.

Jag tänkte först att det inte är så stor skillnad att vi glömde grejen eftersom Kevin är så liten. Han förstår ändå inte. På påsken ville han dessutom inte alls ha sin outfit på dagis.

Sen när jag på eftermiddagen bläddrade igenom Instagram och alla söta utklädda dagistoddlers så fick jag JÄTTEDÅLIGT samvete. Jag ska ALDRIG glömma något liknande igen. Jag lovar det min kära son!

1 kommentti :

  1. Du e int den enda som råddar. Kom ihåg det halv fem på tisdag kväll när det stod maskerad med stora bokstäver på anslagstavlan i dagis. Planerade att sätta lippis och rutig skjorta på barnen och kalla dem för bönder. Istället blev båda hemma och sjuka, så jag skickade meddelande om att vi blev hemma. Skickade tyvärr till fel grupp, men det är sånt som händer :D

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!