27.4.2014

Vardagsbilder dag 1/5

Jag blev utmanad på FB att fota fem vardagsbilder i fem dagar. Jag tänkte att jag ju kan slänga dem hit också. 

Kevin har varit i helt okej skick idag men han sov en väldigt kort dagssömn vilket gjorde att han var ganska så staki på kvällen. Jag blir hemma med honom imorgon eftersom han nog inte riktigt är i dagisskick. Får se hur det blir med resten av veckan. 

På förmiddagen var vi ute en sväng i det fina vädret. Kevin cyklade en snutt men orkade inte så långt. När Kevin sov så hängde vi i solen. Himla skönt. 

Efter dagssömnen var vi en sväng till Paradiset där Kevin var ganska så sömnig. Nu sörplar jag lite vin och hoppas att Kevin ska somna snart. 

5 kommenttia :

 1. Fina bilder! Hur har det gått med din socker-detox? Sku va kiva att läsa ett inlägg om det, om du känner för att dela med dig om det. Jag känner på mig att det kanske sku va dags med en detox för mig också...
  Nica

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jag ska absolut skriva om det. Kanske sedan när jag slutar med HC-detoxen. Tror jag tänker köra lite längre än planerat.

   Poista
  2. Jei :)!
   Nica

   Poista
 2. Wow så het brud där nere till vänster i collaget!

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!