7.5.2014

Agnetha - Abba & After

Finns här någon annan som fortfarande tycker om Abba? Abba är min barndomsmusik och jag har aldrig slutat tycka om deras låtar. Så fruktansvärt bra! Jag såg precis dokumentären Agnetha - Abba &  After på Yle Arenan och jag rekommenderar andra fans att se den.

Bild: Abba.de

Agnetha har ju hållit sig undan från publiciteten ganska länge nu så det var intressant att höra lite om hennes tankar. Dessutom har hon ju gjort comeback. Jag kan inte fatta att jag helt har missat att hon och Gary Barlow gjort en duett! Två artister som jag älskar!

Efter att dokumentären filmades så har Agnetha gjort sitt första liveuppträdande på 25 år.  Tillsammans med Gary uppträdde hon på Children in Need Rocks i november i fjol. Ett fint ögonblick!


1 kommentti :

  1. Dockaren var super bra, också för en icke ABBA fan :)

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!