19.5.2014

Bra sommarskor åt en tvååring?

Jag vet inte hurdana sommarskor vi ska skaffa åt Kevin. Sådana som man kan ha när lenkkare är för varma. Crocs skulle ju vara perfekta, lätta att få på, bra på foten och lätta att skölja av. Men efter att ha läst om hurdana mängder kemikalier och gifter plastskor innehåller så är jag inte så ivrig över dem längre. Tanken att han skulle ha hormonstörande ämnen och tungmetaller som skavar mot hans bara hud känns inte alls okej. (T.ex. Noora Schingler har skrivit om ämnet)

Men vet ni, finns det några andra sommarskor som skulle vara lika behändiga som Crocs? Liksom utan diverse tarrasnören eller knäppen och som inte är plast. Tips emottages. Tack tack!

5 kommenttia :

 1. Jag tycker Vincent gör bra skor, oftast av läder så de andas, och med en bra läst som stöder en liten vrist. Och så ser de helt kiva ut också, här tex ; http://fi.babyshop.com/jay-crazy-horse-brown/p/65662?brandpage=556

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jahaa jag ska kolla in dem! Tack för tipset!

   Poista
 2. Cienta skor med knäpp,från tex stockmann, (tygskor) Jätte lätta, går bra med strumpa el utan! I massor färger! Super behändiga, och billiga, kan tvättas i tvättmaskin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vi hade faktisk ett par Cienta förra sommaren. Jag är bara skeptisk till dendär äckliga blomdoften som skorna har. Vad har de trottat i dem liksom :(

   Poista
  2. Brukar tvätta dom genast så försvinner det!!

   Poista

Roligt att du kommenterar!