28.5.2014

Dagistanter är något av det bästa jag vet

Igår fick vi uppleva den första dagisvårfesten. Och det var så sabla gulligt! Kevins grupp uppträdde med två sånger och där satt dom snällt framför hundratals människor och spelade marakass. Jag har tittat på videon ungefär tusen gånger för det är så sött!

Hundratals människor ja. Kevin går ju på ett stort dagis och det var alla dagisgrupper och förskolan som hade gemensam vårfest. Personligen tycker jag att det skulle ha varit roligt med en lite intimare fest. Jag hade sett fram emot att träffa föräldrar till barn i Kevins grupp men nu försvann alla i massan. Lite synd. Men julfesten lär ska vara med bara den egna gruppen och det är ju roligt.

Dagistanterna överöstes med blommor, skumppa och gåvor. Kevins egenvårdare var sjukledig så vi gav inga gåvor än utan sparar det till lite senare på våren. Vi vill ju så gärna ändå minnas och tacka dem på något sätt.

Dagistanter är nämligen riktiga troopers. Det var som magi att se hur alla barn lydde och var snälla och sjöng precis som de skulle. Helt otroligt sådant jobb de gör. Dagistanter är något av det bästa jag vet.

Det var festdag så det blev bulle till middag.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!