11.5.2014

Den perfekta morsdagsförmiddagen

Jag har haft den bästa möjliga starten på morsdagen. Vi hade en bra natt och fick sova tills min klocka ringde efter åtta. Jag fick ingen frukost till sängen idag på grund av att jag hade bjudit min mamma med man till oss på brunch till klockan 10.

Det kändes jätte bra att bjuda dem hem till oss för en gångs skull. Oftast är det ju vi som är bjudna till dem. Och jag tror verkligen att de var imponerade av det proppfulla brunchbordet som väntade på dem.  De vet ju att vi inte är så värst husliga av oss. En verkligen skön förmiddag på alla sätt.

Nu sover Kevin och 3jorn for iväg för att träffa sin mor. Jag sitter på i solen på balkongen och dricker skumpa. På kvällen ska vi ännu iväg till släktingar där vi får träffa min farmor. Tänk vilken rikedom att ha både mormor och farmor. En mamma och en svärmor! Jag önskar att jag träffade dem alla oftare än jag gör.

Idag är en tung dag för många. Har ni läst Nickes kolumn? Jag får så ont i hjärtat och jag kan inte förstå att livet är så orättvist.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!