14.5.2014

Fart och fläng på jobbet

Idag var jag på min första pressvisning. Jag såg Grace of Monaco och det är verkligen en sevärd film! Jag kollade också en fotoutställning men fick inte riktigt något ut av den. Sedan hämtade jag en lunchsallad och kom hem för att skriva lite innan dagishämtning. En mycket bra arbetsdag!

På eftermiddagen var det varmt och vi hängde i lekparken. Kevin var på jätte glatt humör och vi hade roligt. Vi hade en vanlig eftermiddag på tumis. Det skulle vara kul att ha någon i samma förort att hänga med på eftermiddagarna. Ingen brukar riktigt hänga på vår gård heller den tiden. Kanske det ändrar när det blir ännu varmare.

Imorgon ska det sedan packas för jag ska iväg på arbetsresa. Spännande!

Otroligt god sallad men broiler, mozzarella, ananas, honungsmelon, goijibär och nötter.

Vi moikkade på en ekorre.

Sötast!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!