10.5.2014

Fel i huvu-tamburen

Alltså jag får fel i huvudet med vår tambur. Den är oinredd eftersom jag inte vet hur den borde inredas. Den är jätte problematisk och det finns inte något ordentligt väggutrymme. Det hörn där man skulle få in en möbel invaderas av ett värmelement och någo underliga luckor som gör att man inte vågar borra där.

Det enda vi fått gjort är att vi satt upp en knagg för Kevins ytterkläder. I ett hörn står en liten byrå med Kevins handskar och stuff. Ena långväggen tas upp av skåpdörrar (vilket jag tycker om), tre väggar tas upp av dörrar och en dörrgavel. Nu står en pall under Kevins kläder vilket är helt dumt.

Det jag skulle villa ha där byrån nu står är en möbel som man skulle kunna sitta på men också förvara saker i och lite yta där man kan lägga nycklar och post när man kommer in. Lite som ett gammaldags telefonbord, ni vet, med en stol och ett litet bord.

Jag har nog hittat sådana möbler men allt är för stort och brett. Suck.

Råkar någon annan se en vettig lösning som jag blivit blind för? Det skulle vara så roligt med en inbjudande tambur. Nu känns den bara halvfärdig och omysig. Är det något som vi inte har hiffat som man kunde göra?Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!