20.5.2014

Inte sig själv

Jag är lite orolig nu. Kommer att stanna hemma med Kevin i morgon. Hans mage är upp och ner. Han har inte ätit nästan något på flera dagar. I kväll efter dagis åt han 10 st russin till middag och 1/2 dl smoothie till kvällsmål. Han slocknar direkt när vi lägger honom i säng, tidigare än vanligt. Han är ganska hängig, inte lika energisk som vanligt. Och så känns det att han magrat och blivit spinkigare.

Nu funderar jag om vi borde föra honom till läkaren. Känns som han inte riktigt varit sig själv på flera veckor nu. Nå vi får se hur det är i morgon. Jag är själv också i dåligt skick (dock inte samma symptom som han har) så det blir intressant att se hur vi klarar dagen på tumis i morgon.

2 kommenttia :

  1. vi hade spysjuka på besök och efter det tog det en vecka innan vår jämngamla son började äta normalt igen. Han kunde äta en liten bit päron och lite jodgubbssoppa till morogonmål och något extremt litet till middag. Kvällmålet bestod oftast endast av dryck. Jag var också orolig och han gick ner i vikt, men sen plötsligt vände det och aptiten kom tillbaka. Kanske Kevin också han nån magbobba, speciellt om magen är lös? Hoppas det löser sig! h. en annan morsa

    VastaaPoista
  2. Alicia åt ju inget på exakt 8 dagar, hon hade då angina och bronkit och var jätteflunssig.. så kanske han har nåt på gång i kroppen som inte brutit ut än? Kolla med en doktor om han inte blir piggare snart!

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!