21.5.2014

Läkarbesöket

Idag förde vi Kevin till läkaren. Hans mage har varit normal men han äter fortfarande dåligt och är ganska trött. Läkaren hittade inget fel på honom. Hon misstänkte att han nog haft någon bobba men att han har så bra motståndskraft att det inte kommit någo desto mer symptom.

Idag märkte jag också en ny tand som kommit igenom. Det kunde också förklara typ allt.

Well you never know.

På dagen berättade jag om för Kevin att vi skulle till läkaren. Att tanten skulle titta i öronen och i munnen och lyssna på bröstet. Det är så himla roligt när han förstår. Sen när vi var hos läkaren så visste han vad som skulle hända och han var jätte snäll och duktig. Min guldklimp. Hela kvällen talade han om "Täti", läkartanten alltså.

Efter läkaren gick hela familjen till ett café och Kevin fick en bulle så att han skulle få ens någon energi. Han åt med god aptit. Hoppas det vänder nu.

3 kommenttia :

 1. Hoppas det vänder nu för Kevin! Men håll koll i alla fall. Noah var så där i höstas. Han hade dålig mage och absolut ingen aptit, knappt drack tillsist. Magrade och minskade mer än ett kg i vikt vilket är ganska mkt för en 2-åring. Tillsist hamnade vi in på sjukhus och de tog prover och det visade sig att han hade rota-virus. Inget att göra åt annat än vänta ut skiten, men det konstiga var att för Noah höll det på i flera månader. Han var dålig nästan konstant från slutet av september till november. Så håll lite koll på matintag och magfunktion!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nu är jag säkert helt dum, men är inte barnen vaccinerade mot rota? Alltså jag tycker att Kevin fåt rota-vaccin.

   Poista
 2. Haha... joo... Du har rätt. Rota vaccin har de fått... Det var det noro han hade. Jag satt och funderade igår då jag skrev, att vilket var det?? Nåja... Vilket minne man har! :)

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!