19.5.2014

Matvägraren

Jag vet inte vad som felar men Kevin har ätit dåligt i några veckor. Förut vred han i sig vad som helst och stora portioner. I några veckor har han ätit väldigt lite. De påstår att han nog äter helt okej på dagis men kanske inte lika mycket som förut. Idag har han inte ätit just något efter dagis. Några matskedar middag och inget kvällsmål. Och det känns nästan som att han har magrat lite. Eller kanske jag bara inbillar mig.

Ugh. Hoppas han blir normal snart.

5 kommenttia :

 1. Kan det ha nåt med vädret att göra, när det blivit varmare? Islas aptit har också minskat (men å andra sidan har hon ju varit lite sjuk också) och samma hände när vi var på vår resa i värmen i januari. Ingen aning, bara en teori...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmmm, nå det har ju varit varmt i några dagar så det kunde ju förklara saken. Förutom att han inte ätit ordentligt på flera veckor :( Inte ens när det ännu inte var varmt.

   Poista
 2. Vi hade också en sån där period för någon vecka sen. Jag höll på att bli galen för han åt verkligen ingenting. Men då sa de också på dagis att han nog åt där. Nu har han börjat äta igen som vanligt. Så ingen aning vad det berodde på, en fas som vanligt? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jo jag minns att du skrev om det. Hur länge höll det på?

   Poista
  2. Det höll nog på ett par veckor tror jag, nu har jag ju glömt redan. Men han var annars helt som normalt fast han ungefär bara åt morgongröt på hela dagen.

   Poista

Roligt att du kommenterar!