28.5.2014

Sjukstuga

Igår efter dagisvårfesten hängde vi hela kvällen på Pikku Jätti. Kevin hade haft blod i blöjan på dagis och med tanke på att han inte äter och är lite konstig så tog vi honom till läkaren igen. Därför har vi ju den svindyra försäkringen. Men tester togs och läkaren hittade inget. Lite medicin för magbesvär fick Kevin och läkaren tyckte att han ska vila hemma i några dagar. Troligen har han haft flera olika virus efter varandra, men om han har liknande immunförsvar som jag så blir han inte ordentligt sjuk utan är istället halvkrasslig länge. 

Så idag har jag varit hemma med Kevin. Och idag är också första dagen som han ätit bra. Oj så glad jag blir. 

Vi var en sväng till Paradiset och hängde med Lillkusinen, hans far och famo. Riktigt kul med lite sällskap. 

Själv mår jag ännuheller inte bra. Är illamående och har ingen aptit. Och nej herregud, jag är inte gravid. 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!