11.5.2014

Släkten är bäst

På kvällen var vi bjudna till min faster där många mammor, pappor, syskon, kusiner och småkusiner samlades. Kevin var väldigt blyg till en början men blev nog varm i kläderna. Senast vid matbordet skrek han "MERA MERA!" när han ville ha glass. Massor glass.

Min första morsdag firades inte. Allt som hände då gjorde att det blev i skymundan. Men i år har det varit en fin morsdag på alla sätt. Och jag känner en stor lycka i magen av allt jag har.

De coola killarna.

När blev han så stor?

Converse-familjen.

Kevin bongade spårvagnar.

GLASS!!!

Kevin tillsammans med sin Moffa och min farmor… blir det gammelfarmor då? Fast det är från min sida?


1 kommentti :

  1. Vi (eller brorsans) brukar kalla vår momi&mofa för gamo&gafa så blir det lättare för alla :)

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!