6.5.2014

Slö morsa

Idag var jag en så slö morsa att jag köpte hem Subway-mat åt min familj. Det händer väldigt sällan och 3jorn var överlycklig. Kevin massakerade också en halv sub och tyckte det var roligt. Och gott.

Killarna var ute och i bastun så jag fick många zen-ögonblick idag. Jag har bestämt mig för att inte se Eurovisionen ikväll. Detta är ett stort beslut eftersom jag ju älskar ESC, men jag kan bara inte vaka tre kvällar på en vecka. Klockan ringer ändå lika tidigt och inte får jag ju vila efter jobbet heller. Lite vemodigt känns det men jag ser första semifinalen imorgon när Kevin lagt sig. Missar ju allt Twitterguld men jag tar igen det senast på lördag.

Sällsynt middag.

Han har börjat sitta i sin duplolåda. Måste vara jätte obekvämt.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!