19.5.2014

Sockeräckel

Alltså min sockerdetox har i det stora hela gått riktigt bra. Det har inte varit några som helst problem i den vanliga vardagen. Vätskan rann av mig direkt och jag mådde mycket bättre i magen.

Men att det hela tiden har varit speciella helger och två jobbresor har nog förstört det lite. Först var det påsk och då lyckades jag hålla mig riktigt bra. Lite memma åt jag väl. Sen blev det första maj och det blev lite sämre. Och sist kom morsdagen. På vår egen brunch hade vi något litet smått och gott men det blev ju över. Och det är ju känt att vi inte kan ha något gott i skåpen utan att jag vräker i mig. På kvällen var vi ännu på kaffebjudning hos släktingar och det fanns en massa godsaker där.

Sen har det varit de två arbetsresorna när vi levt på hamburgare och pizza. Ugh.

Jag vet inte heller vad 3jorn tänkte när han hämtade med sig en ask After Eight från Tallinn igår (polttaren), jag vräkte i mig nästan allt på en gång.

Och nu mår jag riktigt skit. Magen är svullen och jag ser nästan preggo ut. Jag har haft svindel och huvudvärk. Jag har fått dålig hy. JAG VILL INTE ÄTA SKITEN men varför är det så svårt att låta bli? Eller egentligen är det inte svårt att låta bli utan att äta bara lite. Det kan jag inte alls.

Nu är det väl bara att återgå till den gamla dagsordningen och hoppas att jag finner en balans igen.

3 kommenttia :

  1. jag kan inte ha socker hemma alls, blir lätt allt eller inget för mig. men nu har jag klarat mig en lång tid utan. men du; nya tag nu bar, kyllä se siitä

    VastaaPoista
  2. Jag har samma problem.. Kan inte ha något godis, chips mm hemma. Heti slut! Går inte att ta endast 1godis, utan de far hela påsen.. Skit jobbigt! Å jag undrar hur jag nånsin ska få gräpp om mina matvanor ordentligt!

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!