18.5.2014

Söndagen i ett nötskal

Nu är hela familjen återförenad. Och alla har vi haft roligt på varsitt håll. Det känns hälsosamt att det ibland är så. Nu kan vi ha massor roligt tillsammans. Kevin trivdes himla bra hos min mamma och han hade varit väldigt snäll. 3jorn däremot ser ut som en urvriden trasa efter nästan två dyngns polttare. Och jag känner mig klar i skallen.

Idag sov jag tills jag vaknade av mig själv. Då var klockan nästan 11. Shit så skönt! Jag kokade kaffe och fixade frukost och gick tillbaka i säng och såg två avsnitt Lie to me. Sjukt bra serie, finns på Netflix. Sedan steg jag upp och lagade middagen färdig.

Jag hämtade Kevin och vi for till ett stall och titta på hästar. Det var riktigt faschinerande. Vi åkte hem och åt middag och gick ut på gården. Och sedan kom 3jorn hem. Nu är det dags att ställa sig in på vardag igen.

Skönt att chilla. Instagram fylldes av folks utebilder men jag låg i sängen och njöt.

En fin häst.

Återförenade.

Jag är kär i denna manick. Om man har många fönster så är den verkligen en bra investering.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!