4.5.2014

Söndagsdejten

Idag blev det datenight här i vår förort. På eftermiddagen kom min mamma med man för att hänga med Kevin och vi for till vår nepalesiska restaurang. Härligt att äta ute.

Efter maten styrde vi kosan mot Nordhuset där Improvision Song Contest med improvisationsteatern Stjärnfall gick av stapeln. Jag blir alltid så himla imponerad av dem. Idag var Christoffer Strandberg min stora favorit. Det var annars riktigt bra och kul att det ordnades här nära oss, men det var ett gäng barn som härjade på i salen som störde min koncentration. Fattar inte vad de gjorde där. Men det var verkligen en bra söndag. Imorgon ska man orka på jobb efter många lediga dagar.

Jättegott men min mage är inte riktigt van med ris.

Roliga typer.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!