8.5.2014

#TaDetPåAllvar

Ni som följer mig på Instagram vet redan att min kolumn om arbetsplatsmobbning publicerades idag på Svenska Yles webbsida. Det som hände har aldrig varit en hemlis, men lite skakigt känns det att min text nu ligger där framför allas ögon och är delad 180 gånger på Facebook.

Jag hade riktigt ont i magen innan den publicerades men efter att jag fått bra feedback och många snälla kommentarer så känns det bra. Jag var inte alls säker på att jag skulle skriva den, men jag är glad över att jag gjorde det.

Kolumnen kan du läsa här. Just nu pågår Svenska Yles antimobbningskampanj #TaDetPåAllvar. Vem som helst kan dela med sig av sin berättelse här och nästa vecka kommer vi att få höra mer om casen som kommit in.


6 kommenttia :

  1. Jag tycker det är helt fantastiskt modigt av dig att skriva texten. (blev snäppet upprörd på jobbet när jag läste den) Tyvärr är arbetsplatsmobbning något som kanske folk förbiser ofta. Har själv märkt att jag haft en väldigt naiv bild av arbetsvärlden, att vuxna människor inte kan bete sig som högstadieelever, hur fel har man inte haft. Har inte själv råkat ut för arbetsplatsmobbning men min mamma jobbar som arbetsskyddschef på HUS och hon har mycket erfarenheter om arbetstagare som råkat ut för precis samma som du. Jag är glad att du fick jobbet på x3m och äntligen en arbetplats utan ångest och oro :) fastän vi inte känner varandra så bra så vill jag bara säga att du är en superkvinna och en fin förebild för oss andra

    VastaaPoista
  2. Modigt gjort! :) Men ledsamt allt det du gått igenom! Det ska ingen behöva göra! Varken barn, unga eller vuxna! Mobbning är fruktansvärt! Och jag tror att många, allt för många inte på riktigt inser allvaret i det. I ett skede tittade tårarna fram då jag läste din text! TUR att du fick en ny start. Ett bättre jobb. Spåren kommer alltid finnas kvar någonstans inom dej. Men det är bra om du ändå kunnat gå vidare. Och "börja om". En STOR kram till dej!

    VastaaPoista
  3. Hej, Jag bruka kolla på din blogg, den är jätte snygg, stilren, professionell med snygga bilder. hejar på dig! :D

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!