7.5.2014

Utlåst!

Alltså jag skrev ju redan tidigare att vår familj (eller kanske det bara är jag?) plötsligt börjat yra och glömma saker. Jag som typ ALDRIG glömmer hemnyckeln har glömt den hemma TVÅ gånger denna vecka. What's wrong with me?

I måndags när jag glömde nyckeln så var 3jorn hemma och släppte in oss. Men idag hade vi varit ute efter dagishämtningen i 1,5 timme och först då märkte jag att jag inte hade någon nyckel. Så vi var tvungna att vänta på att 3jorn kom hem. Jag fick nästan friskluftsförgiftning och var dessutom klädd i en vit spetsklänning och är flunssig. Lyckat.

Nå. För en gångs skull har vi varit ute tillräckligt. Hmpf.

Inte klädd för utevistelse med en toddler.

Vi stannade i lekparken idag på hemvägen.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!