15.5.2014

Zombie-eftermiddag avklarad

Idag var en normal eftermiddag. Jag är väldigt trött eftersom Kevin har hostat om nätterna (inte alls på dagen) och jag var i en ordentlig zombiemode när jag hämtade Kevin från dagis. Promenerade till köpcentret och köpte en kaffe som akuthjälp. Kevin fick sitta i en bil. Sedan promenerade vi hemåt och hittade maskrosor, stenar och myror. Fint!

När 3jorn kom hem så gick killarna ut och jag slumrade till för en stund.

Nu har jag packat och ska jag stupa i säng. Imorgon ska jag vara tidigt på flygfältet. Godnatt!

Något roligt för båda.

Vår förort.

"Men vaffö får man äta salladsblad men inte blommor?"

1 kommentti :

  1. Vår dotter hostade extremt mycket på nätterna i ett skede - det visade sig vara öroninflammation! :S det går någon nerv just i örat som påverkar halsen och gör att det kittlar. Hoppas inte Kevin har öroninflammation!..

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!