17.6.2014

Kevins önskelista

Vi skickade ut inbjudningar till Kevins kalas och det började komma förfrågningar om vad han önskar i födisgåva. Så jag tänkte sammanställa hans önskelista här.

Ett litet piano, för då kanske han blir musikalisk.


En liten vattenpistol för bad- och utelekar i sommar.


Ett eget paraply så att han lämnar mitt i fred.

Kläder som passar för dagis. Typ långärmade trikåskjortor, collegebyxor, huppare etc. Vi tycker mycket om Polarn o Pyrets sortiment pga. kvalitet samt giftfrihet (Obs rean börjar imorgon!). Men Lindex och Kapp Ahl har också mycket fint. Storlek 98 är på den säkra sidan. Byxor kan t.o.m. vara 92 pga. korta ben.
Han var helt förtrollad av Brio-tågnanan i Pop-butiken så delar till en sådan skulle vara kul. Några tågvagnar har han redan men inga skenor. I synnerhet tunneln och nedförsbacken var pop på bildens bana.
Arne Alligator cd till bilen.
Förutom dessa grejer skulle en stor rekka säkert vara pop, en sådan som ser ut som en riktig.

Modellera kunde vi snart testa. Kanske vattenfärger.

Böcker är alltid pop!

Han kommer att behöva uppdatering i vintergarderoben i form av en halare.

2 kommenttia :

  1. Ett sådant piano har vi också, blir nog inga musikaliska barn av det men nog irriterade föräldrar av oljudet! Heh heh... Annars så har Pikkujätti butiken i Kampen (bredvid PoP) slutförsäljning så dit lönar det sej att gå medetsamma ( före tisdag då de stänger) allt -50% minst. !
    obs! Bara cash som betalning!

    VastaaPoista
  2. Modellera är riktigt roligt tycker Alicia för då kan hon baka bullaaaa hela tiden.
    Just den där Arne cd:n fick Alicia förra året till födisgåva och jeeessus så den spelar om och om igen, fortfarande i bilen. Det är bara den och Springsteen som duger :)

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!