16.6.2014

Lacket sitter som superlim

Jag börjar förstå varför Essie-nagellacken är så hajpade. För över en vecka sedan lackade jag naglarna med mitt första Essie-lack. Jag använde inte något underlack. Och inte heller något lack överst. Vem har nu tid med sånt? 

Nu har jag haft lacket i åtta dagar. Rest. Jobbat på festare. Skött om barn. Grävt i sandlådan. Tvättat händer. Och inte en endaste bit har lossnat!!! Det är ju sjukt. Undrar om det alls lossnar med nagellacksborttagningsmedel?

4 kommenttia :

 1. Wow! Gotta try that! Jag orkar oftast inte lacka naglarna på händerna för det hålls snyggt typ i en o en halv dag. O sen borde man ha tid att ta bort det.

  Jag köpte för en tid sen ett nudefärgat Essie lack, och blev väldigt besiken på färgen. Den var väldigt genomskinlig och trots att man satt 3 lager blev inte färgen sådär opaque. Bläh. Var din färg täckande?
  Nica

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jo jag tycker också att lacket hade för lite pigment. Tre lager satte jag av detta.

   Poista
 2. Jag blir också nyfiken på Essie, har samma problem som Nica med lack som håller max ett dygn, och därför inte orkat lacka naglarna på tio år. Vilken nyans är lacket på bilden?

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!