2.6.2014

Måndagen avklarad

Sakta men säkert börjar min krabbisfiilis försvinna. Varför blir krabbisar värre med åldern? Borde ju vara tvärtom tycker jag. Man har liksom övat mycket innan. Ganska tom i huvudet hr jag varit ännu idag och det var lite tungt på kvällen när vi var på tumis med Kevin.

Men bibbaböckerna räddade kvällen. Vi hämtade en hög på hemvägen och Kevin orkade titta på dem en god stund och så läste vi också alla böcker tillsammans. Det är alltid roligt när han klarar av att koncentrera sig länge på något.

Förresten så skrek Kevin till flera gånger förra natten. Kanske delvis är därför jag är så slut. Idag kom jag på att han åt grillad majs med middagen. Han älskade det så han åt ganska mycket. Jag tycker tidigare att vi haft skriknatt efter att han ätit mycket majs och nu undrar jag om han får ont i magen av det.

Klädde mig för första gången i mina mintgröna byxor som jag köpte förra sommaren i Tallinn (Pull & Bear).

Lugnet.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!