29.6.2014

Massiv bildkavalkad från Kevins 2årskalas

Det blev nog ett riktigt bra två-årskalas! Nå lite trångt och kaotisk men annars bra! Kevin var lite förundrad över folkmängden men när han fick en Brio tågbana så glömde han bort att undra. Han var helt förtrollad av "JUNATATA!!!". Under hela kalaset stod han och tittade, lekte och beundrade. Vi måste t.o.m. bära kakan mitt i tågbanan för att han skulle blåsa ljusen. Nå en stund satt han nog i matbordet och åt godsaker tillsammans med Famo.

Kakan beställde jag av samma kvinna som fixade catering på vårt bröllop. Och sablar vad den var god! Det var nog det bästa beslutet att beställa av henne. Jag var inte alls så stressad när jag inte behövde slänga ihop en tårta.

Det är verkligen roligt att ha en bra orsak att samla släkterna under ett och samma tak. Trångt var det ju för vi är så många, och då kunde inte ens alla komma på kalaset. Vi blev ungefär 30 personer. Måste kanske köpa större lägenhet. Hih!

Tack till alla som kom! Och tack för de fina presenterna! Och tack till alla som hjälpte till!

Här kommer en bildkavalkad.

Dukning av barnbordet pågår.

Han fick mååånga kramar men undrade nog varför :D

Den första tågbanan hittas ur ett paket. Bakom Kevin sitter hans Moffa och Famo.

Sen kom Lillkusinen och Kevin tycker inte om att han rör paketet som väntar på att öppnas.

En liten hungrig småkusin kurkkar upp bakom bordet.

Människor all over the place.

Kakan mitt i tågbanan.

Han kunde nästan blåsa ljusen själv.

3jorns kusiner och Kevins småkusiner.

Puss!
Förutom Kevin så fanns det två andra som har haft födelsedag denna vecka. Vi ordnade mete åt barnen men födelsedags"barnen" fick också mäta. Svärmor fiskade upp en blomma och M fick napp i form av en skumppaflaska.De minsta fiskade upp lite russin.

I Kevins rum var det svalare än i vardagsrummet.

En sällsynt kombo av mina släktingar. Min mammas mans föräldrar, min fina mamma,
jag, min pappas fru och min lillasyster.

Resten av kvällen såg ut ungefär såhär.

Ojoj så glad han var.

"Vi borde börja gå och sova!" sa jag. "NÄÄÄÄÄÄ!" sa han och fick raivare.


1 kommentti :

  1. Bloggläsare29.6.2014 22.59

    Vilket fint kalas! Grattis i förskott Kevin!

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!