24.6.2014

Netflix-tips?

Livet känns lite tomt. Jag har sett sista delen av Orange Is The New Black säsong 2. Och vilket avslut! Voi herregud hur ska man orka vänta ett år på säsong 3?!

Igår såg jag också slut Dereks andra säsong. Snyft! Så nu måste jag hitta något nytt att se på. Har ni några bra Netflix-tips? Jag har sett House Of Cards och Lie To Me.

Puss!

PS. Netflix är nog något av det bästa som jag skaffat på senaste tiden. Hela familjen har glädje av det. Plus att man kan se på program via tv (Apple tv), dator eller paddan.

4 kommenttia :

 1. Suits e bra, den håller vi på med nu.

  Många tycker att Breaking Bad e jättebra. Vi har inte riktigt kommit in i den fast vi sett 3-4 delar.

  Hemlock Grove rekommenderade många. Fina skådisar som Femke Jansen och Bill Skarsgård. För oss var det lite för skrämmande och spännande, njuter int alls av sånt nuförtiden mera. Men man kan ändå inte sluta se på den om man börjat.

  VastaaPoista
 2. Bron och Kahden kerroksen väkeä

  VastaaPoista
 3. Suits rekommenderar jag också, men jag har för mig att det endast finns två säsonger på Netflix (är inte helt säker). De är inne i säsong 4 nu, jag har sett ungefär fälften av säsong 3, är helt hooked (ser typ 2 avsnitt/dag) :)

  VastaaPoista
 4. Jihuu har börjar se på Suits! Men har sett bara pilotavsnittet än så länge. Verkar nog bra! Tack för tipset!

  VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!