16.6.2014

Normidag

Efter att vi fick Kevin i säng har jag bara suttit med datorn i famnen och skött en massa ärenden som blivit och hänga pga. tidsbrist, arbetsresor och avsaknad av ork. Har bokat båtresor, fixat med barnvakt för en annan resa, förnyat bibbabokslån, mailat om kaka, skickat ut kalasinbjudningar, skrivit midsommarlistor, laddat upp bilder etc etc. Det jag inte hann med idag är städa snuskbadrum och äckelwessa. Hann inte heller dammsuga. Eller se på Orange Is The New Black. Nå tur att det är en ny dag imorgon. Det är ändå skönt att jag fick så många saker fixade. 

Annars har det varit en normidag. Hämtat på dagis, hängt ute och sedan hängt inne. Kevin har varit riktigt rolig idag. Han tvingade t.ex. mig att ha en dansshow medan han satt i soffan och titta på. Nå det är ju bra eftersom jag inte har någon ork över för motion just nu. Svettigt blev det. Jag undrar om mitt semesterlöfte borde vara att motionera. Skulle ju äntligen ha tid då. Får se om orken också infinner sig. Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Roligt att du kommenterar!