25.6.2014

Räknar timmar

Vi har haft en vanlig dag. Jag räknar timmarna till semestern. Det är så lite kvar nu. Mest väntar jag för att man kommer att ha sååå mycket mera tid över för att göra roliga saker. Liksom annat roligt än jobbeoligt. I denna dagisvardag hinner man inte med så mycket. Jag hoppas att vi hinner träffa många kivoga människor som vi inte riktigt haft tid att träffa aktivt. Lite dejter är redan inbokade men vi hoppas på många fler. 

Nästa vecka ska vi på bröllop och fy sablar så jag väntar på det! Det är två av våra favoritmänniskor som gifter sig och vad är nu bättre än det! Jihuuu!


På kvällen cyklade vi alla tre till Posten men tydligen har de sommaröppethållningatider. Pfff... Inget paket fick vi. Skit. 

1 kommentti :

  1. Här är också en som räknar timmar. Fy så skönt det ska bli med semester! T.o.m. Adde väntar på ledigt.
    Till förra inlägget om Netflix så säger jag också Suits, den är bra. Vi ser på alla världens polisserier men jag vet inte om du gillar sånt. Rita var jätte rolig tycker jag, dansk serie väl.

    VastaaPoista

Roligt att du kommenterar!